NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

3 tips voor verhuizen

1 Minuten lezen

Heb je net een nieuw huis gekocht? Of ga je voor het eerst op jezelf wonen? Dan komt dat moment er toch echt aan waar iedereen zo tegenop ziet, verhuizen met of zonder een verhuisbedrijf uit Amsterdam. Het is zeker niet het leukste om te doen. Het gaat bijna altijd gepaard met veel stress. In verhuizen zit heel veel tijd en er komen altijd meer dingen bij kijken dan je van te voren dacht. Je kan er voor kiezen om een verhuisbedrijf in te huren. Dan moet je daar wel budget voor vrij houden maar dan weet je tenminste dat alles vlekkeloos gaat. Kies bijvoorbeeld voor dit verhuisbedrijf Amsterdam. Als je het toch zelf wilt doen, volg dan deze tips.

Eén kamer tegelijk

Een handige tip is om 1 kamer tegelijk te verhuizen. Je pakt bijvoorbeeld alles in van je huidige slaapkamer. De kleine materialen in dozen, en de grote meubels in folie. Dit breng je naar je nieuwe huis en pak je gelijk helemaal uit. Op deze manier heb je een heel duidelijk overzicht van hoe ver je bent. Daarnaast is de kans dat je spullen door elkaar haalt of zelfs kwijt raakt heel klein.

Bepaal je budget

Als je van te voren een budget bepaalt kan je goed inschatten hoeveel je zelf kan doen en hoeveel je kan uitbesteden aan bijvoorbeeld een verhuisbedrijf voor alle grote meubels. Je kan bijvoorbeeld makkelijk zelf alle kleine dingen vervoeren. Zo bespaar je veel geld voor eventuele nieuwe meubels of iets voor het nieuwe huis. Zo kan je ook bepalen hoeveel verhuisdozen je bijvoorbeeld nodig hebt. 

Gebruik vuilniszakken voor kleding

Kleding wordt vaak onderschat hoeveel werk dat is om alles te verhuizen. Met deze tip zal dit een stuk makkelijker gaan. Haal de meeste kleding uit je kast zodat de kast ook lichter wordt om te verhuizen. De kleding laat je aan de hangers als dit het geval is en vouw je netjes op en stopt ze vuilniszakken. Vuilniszakken zijn namelijk veel goedkoper dan dozen en zijn een prima alternatief voor kleding.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Een piano veilig en efficiënt verhuizen

5 Minuten lezen
Een piano verhuizen kan een moeilijke en ontmoedigende taak zijn als u niet weet wat u doet. Het is vooral lastig als…
Verhuizen

Waarom zo veel mensen kiezen voor wonen in de stad

2 Minuten lezen
De urbanisatiegraad stijgt al jarenlang, en er wordt verwacht dat deze verder blijft stijgen. Dit betekent dat de trek naar de stad…
Verhuizen

Nieuwe woning

2 Minuten lezen
Het kopen of huren van een nieuwe woning is een spannende periode in ieders leven. Je veranderd van persoonlijke omgeving en je…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *