NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Klussen

De 3 leukste decoratie ideeën om je huis een herfstachtige look te geven

2 Minuten lezen
herfst in de straat

Sommige kunnen niet wachten terwijl andere er willen er misschien nog niet helemaal aan willen geloven, de donkere en koude dagen komen er weer aan. De zomerse look zal uit huis gehaald moeten worden en zal plaats moeten maken voor een herfst sfeertje. Maar, hoe breng je de herfst nou in je eigen huis? In dit artikel delen wij 3 inspirerende tips waarmee jij heel eenvoudig en op een leuke manier je huis een gezellige herfst look geeft. Voor meer tips en tricks ga je naar een klus website voor nog veel meer klusideeën.

Koop kaarsen in herfstgeuren

Door geurkaarsen in huis neer te zetten die naar de herfst ruiken geef je je woning zonder twijfel een herfstachtige twist! Lekkere geuren voor de herfst zijn pumpkin spice, fruitige sinaasappel, dennenboom, vanille. Deze geuren zullen je meteen doen denken aan de herfst en zullen een gezellig en knus gevoel met zich mee brengen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om voor elke ruimte in het huis de focus te leggen op een andere geur. Het is dan leuk om deze geurkaarsen bij elkaar te groeperen op een mooi rond dienblad of op een houten tafeltje. Een ding, vergeet je kaarsen niet uit te blazen als je het huis verlaat of als je gaat slapen.

Hang sfeerlichtjes op

Door kleine lichtjes op te hangen wordt het meteen een stuk gezelliger in huis. Je vergeet er bijna door dat het eigenlijk maar koud en grauw is buiten. Leuke sfeerlichtjes heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een lang licht snoer dat aan de muur kunt hangen in een S vorm. Dit kun je dan zelfs nog personaliseren door er leuke foto’s tussen te hangen! Ook kun je alvast wat kerstverlichting uit de kast pakken. Een gezellig lichtsnoer in een leuk kleurtje kan namelijk altijd gebruikt worden, ook al is het nog geen kerstmis. Het straalt namelijk veel gezelligheid uit en dat kunnen we ook in de herfst goed gebruiken. 

Vervang de kussens op je bank

Door nieuwe kussenhoezen te kopen voor de kussentjes op de bank en op de stoelen geef je je woonkamer meteen een hele nieuwe look. Leuke ideeen zijn hoezen of kussen met herfstbladeren, donker oranje of bruine strepen of met een motiverende tekst erop. Vaak heb je in een winkel de optie om kussens te laten matchen met een fijn dekentje voor op de bank waaronder je heerlijk warm blijft tijdens de donkere dagen. Een knus gevoel wordt hierdoor gegarandeerd en het ziet er ook nog eens super leuk uit. 

Of je het nou wilt of niet, de herfst komt er weer aan en daarom kun je je maar beter goed voorbereiden en het gezellig maken in huis. Door bovenstaande tips op te volgen is dit in no time gebeurd en daar zul je achteraf erg blij mee zijn.

Gerelateerde berichten
Klussen

De toekomst van bouwen

3 Minuten lezen
De bouwsector is al eeuwenlang een pijler van vooruitgang en ontwikkeling. Van de eenvoudige lemen hutten tot aan de wolkenkrabbers van staal…
Klussen

Industriële schoonmaak: een grondige aanpak voor een schone werkomgeving

2 Minuten lezen
Industriële schoonmaak is van cruciaal belang om een veilige en hygiënische werkomgeving te waarborgen. Bij deze veeleisende taak komt veel kijken, en het…
Klussen

Ideeën om van uw kelder een stijlvolle ruimte te maken

3 Minuten lezen
Uw kelder veranderen in een stijlvolle ruimte kan een geweldige manier zijn om zowel stijl als functie aan uw huis toe te…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *