NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Boxspring: een bed met vele mogelijkheden

2 Minuten lezen
boxspring slaapkamer

In Nederland is de boxspring in huis enorm populair. Dit is niet gek, want deze bedden bieden namelijk ruime keuze aan soorten materialen, kleuren, veringen, en uitbreidingen. Wij als Nederlanders zijn gek op al deze keuzes, omdat wij op deze manier zelf ons bed naar eigen smaak en wensen kunnen samenstellen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die de boxspring te bieden heeft voor uw woning. Meer dan alleen de slaapkamer aanpakken? Voor het installeren van sanitair, het verbouwen van de woonkamer of andere klussen kun je terecht op de webshops voor loodgietersmateriaal. Zo ook voor leidingsystemen.

Het uiterlijk van de boxspring

De boxsprings staan bekend om het feit dat ze leverbaar zijn in allerlei verschillende materialen, zodat ze in ieder interieur van je woning passen. Vaak worden de bedden geleverd met een stoffen bekleding. Deze stoffen zijn vaak verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor kan de boxspring aangepast worden aan het uiterlijk van elke slaapkamer, waardoor uw slaapkamer een mooi geheel wordt. Bij een mooi bed in slaapkamer hoort ook de juiste verlichting. Op Interwonen vindt je diverse industriĆ«le verlichting.

Naast de bekleding van het bed, kan er ook een keuze gemaakt worden of u wel of geen hoofdbord en voetbord wilt hebben. Het hoofdbord en voetbord zorgen ervoor dat de boxspring meer opvalt in de kamer. Deze borden zijn voorzien van dezelfde kleur en stof als wat er om het bed zelf heen zit. Hierdoor wordt het nog meer een geheel en krijgt uw bed meer karakter. Ook kan er voor gekozen worden om de borden weg te laten, dit scheelt veel ruimte in de slaapkamer van uw huis.

De topper

Elke boxspring wordt natuurlijk voorzien van een matras. Maar naast het matras is er nog een optie, de topper. De topper is een extra matras dat boven het normale matras komt te liggen. Dit wordt gedaan om de boxspring nog meer comfort te geven. Toppers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Het verschil zit hem voornamelijk in de hardheid van de topper. Wanneer u houd van een stevige ondergrond tijdens het slapen, kunt u voor een topper kiezen van koudschuim. Heeft u liever een zachtere ondergrond, dan kiest u voor een topper van latex of traagschuim. 

Wel of geen elektrische boxspring?

Het is ook mogelijk om de boxspring in uw woning te voorzien van een verstelbare bedbodem. Door gebruik te maken van een verstelbare bedbodem, kunt u nog beter uw slaaphouding bepalen. Veel mensen hebben er namelijk baad bij wanneer de voeten iets ophoog liggen tijdens het slapen. Door gebruik te maken van een elektrisch verstelbare boxspring, kunt u dit nu zelf gemakkelijk instellen. Ook wanneer u tv kijkt of ontbijt op bed, is een elektrisch verstelbare bedbodem een goede aanvulling op uw boxspring. 

Dit zijn de verschillende mogelijkheden waarmee u een boxspring nog meer naar uw eigen wens maakt. De verschillende mogelijkheden dragen bij aan het uiterlijk van uw slaapkamer, maar nog belangrijker, aan uw slaapcomfort en dus ook een betere nachtrust. 

Gerelateerde berichten
Slapen

Onderhoud aan bedden

2 Minuten lezen
Een goede onderhoudsroutine voor een bed en matras kan helpen om hun levensduur te verlengen en een schone en hygiĆ«nische slaapomgeving te…
Slapen

Fabricage van houten bedden

2 Minuten lezen
Traditionele, houten bedden worden op verschillende manieren gefabriceerd, afhankelijk van de stijl, het ontwerp en de complexiteit van het bed. Over het…
Slapen

Wat heb ik nodig in de babykamer?

2 Minuten lezen
Dit is een vraag waar veel aanstaande ouders toch even bij stil zullen moeten staan. Zo makkelijk is het namelijk niet. En…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *