NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Investeringen die je kunt doen voor een veiligere woning

1 Minuten lezen
investering veilige woning

Meer dan 100 inbraken per dag! We horen steeds vaker dat er minder inbraken zijn dan voorheen, maar toch vind ik meer dan 100 per dag nog steeds enorm veel. Criminelen blijven het proberen en dus moeten we ons daartegen wapenen. In deze blog wil ik je enkele investeringen voorleggen, die je zou kunnen doen om inbrekers minder kansen te bieden, zoals het inschakelen van een slotenmaker voor het plaatsen van hoge kwaliteit sloten.

Alarmsysteem of waarschuwingslampen

De ideale inbraak is er waarschijnlijk één waarbij de bewoners de volgende ochtend pas erachter komen dat er is ingebroken. Inbrekers willen niet opvallen en daarom kan een alarmsysteem een goede investering zijn. Als het alarm afgaat schrikken de inbrekers en zullen ze hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk vertrekken (zonder waardevolle spullen). Een andere manier om dit effect te creëren is door een nachtlamp te installeren of een lamp die om de zoveel tijd even aangaat. Voor extra beveiliging kun je terecht bij de slotenservice van diverse bedrijven bij jou in de buurt.

Camera’s ophangen

Inbrekers proberen uiteraard om er niet herkenbaar uit te zien, maar toch schrikken camera’s inbrekers af. De kans bestaat dat inbrekers voor een andere woning kiezen, als ze camera’s zien hangen bij jouw woning. Mochten inbrekers toch inbreken, kun je misschien dingen zien op de camera om de daders te achterhalen. Mijn tip is wel om zo snel mogelijk de politie te informeren, zodat hun het werk kunnen doen.

Beveiligingssloten

Inbrekers tikken vaak een raampje in en stelen de buit of trappen de voordeur in, stelen autosleutels en smeren hem vervolgens. Met goede veiligheidssloten van Slotenmaker in Bleiswijk is dit veel moeilijker om voor elkaar te krijgen. Heb je verouderde sloten voor de ramen en deuren, neem dan eens contact op met een goede slotenmaker bij jou in de buurt.

Voorkom herhalingsinbraken

Mocht je al eens last gehad hebben van een inbraak, probeer dan om een herhalingsinbraak in de toekomst te voorkomen. Met goede investeringen wordt deze kans een stuk kleiner. Op https://slotenmakersinleiden.nl/slotenmaker-katwijk/ kan je daar meer over lezen. Een alarmsysteem, nachtlamp, camera’s en/of beveiligingssloten ben je veel beter beschermd tegen inbrekers. In mijn ogen is zo’n investering het absoluut waard, want je voelt jezelf een stuk veiliger en je hebt minder kans om nog last te hebben van inbrekers.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Optimaliseer je beveiliging met hekwerken

2 Minuten lezen
In een wereld waar veiligheid en esthetiek hand in hand gaan, speelt hekwerk een cruciale rol. Het is niet slechts een middel…
Beveiliging

Stappen om inbrekers te slim af te zijn

2 Minuten lezen
Inbrekers staan niet stil en gebruiken social media om erachter te komen of je bijvoorbeeld op vakantie gaat. De inbraakpogingen in Nederland…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *